Neem gerust contact op

Kwaliteit

Z

Brede Kijk

Snelle service

Home » Voorschotbenadering dyslexie

Voorschotbenadering dyslexie

Voorschotbenadering voor dyslexie wordt gebruikt bij kleuters waarvan de ontwikkeling van fonologische vaardigheden en letterkennis achterblijft. Door middel van dit programma, dat Logopediepraktijk De Waal aanbiedt,  worden deze kleuters spelenderwijs begeleid om ze zo beter voor te bereiden op het leren lezen en schrijven in groep 3. Dankzij deze voorschotbenadering, beginnen kleuters waarvan verwacht wordt dat ze dyslexie hebben, alvast met een voorsprong in groep 3. Hierdoor wordt gezorgd dat ze goed mee kunnen met hun leeftijdsgenootjes.

Voorschotbenadering om kinderen met dyslexie een voorsprong te geven

Is er bij jouw kind een achterstand op het gebied van fonologische vaardigheden of letterkennis vastgesteld? Dan kan de voorschotbenadering erg nuttig zijn. Bij Logopediepraktijk De Waal, doen we dat middels Letterweg, een door ons zelf ontwikkelde methode. Hierbij helpen we kinderen door de verklanking van de letters te visualiseren middels pratende letters. Zo helpen we leerlingen met het koppelen van klanken aan letters. Natuurlijk kun je hierbij rekenen op een persoonlijk begeleiding, die volledig is aangepast op het kind, om op deze manier de best mogelijke hulp aan je kind te bieden.

Kom langs voor een kennismakingsgesprek

Door middel van de voorschotbenadering voor dyslexie bereiden wij jouw kind op de allerbeste manier voor om naar groep 3 te gaan. Aarzel daarom ook niet om een afspraak te maken voor een intakegesprek. Hiervoor bel je naar 0164-616704. Tijdens dit gesprek bekijken we waar de sterkere en minder sterke punten van je kind liggen en maken we vervolgens een plan om zo veel mogelijk vooruitgang te boeken.

  • Gelieve uw naam en telefoonnummer te vermelden als u een afspraak wil voor logopedie. Vermeld bij een bestelling welke producten u wenst, het afleveradres en het factuuradres (met of zonder BTW) Betreft het een inschrijving van een cursus, vermeld dan de naam van de cursus, de cursusdag en uw naam en de factuurgegevens. GROETJES VAN DE PRATENDE LETTERS !