Neem gerust contact op

Kwaliteit

Z

Brede Kijk

Snelle service

Spellingproblemen in het basisonderwijs

Heeft jouw kind last van spellingsproblemen en zit deze in het basisonderwijs? Dan biedt Logopediepraktijk De Waal, gevestigd in Hoogerheide, hier de geschikte persoonlijke begeleiding voor. Wij zijn namelijk expert op het gebied van remedial teaching. Hierbij geven wij jouw zoon of dochter in het basisonderwijs gespecialiseerde hulp en begeleiding om zo over zijn of haar spellingproblemen heen te komen.

De juiste hulp bij spellingproblemen in het basisonderwijs

Wanneer je Logopediepraktijk De Waal inschakelt voor extra hulp bij de spellingproblemen van je kind in het basisonderwijs, kun je altijd rekenen op persoonlijke begeleiding van je zoon of dochter. Dankzij onze brede opleiding en ruime ervaring kunnen wij namelijk erg goed inschatten welke methodes de meeste voordelen kunnen opleveren voor jouw kind. We beginnen dan ook altijd met een intakegesprek, waarbij we een beeld proberen te krijgen van waar de problemen precies liggen en wat de juiste oplossing hiervoor is. Vervolgens maken we een handelingsplan, waarbij we doelen opstellen en uitleggen hoe we deze doelen gaan halen.

Meer informatie over onze manier van werken

Ben je benieuwd naar de manier waarop we bij Logopediepraktijk De Waal de juiste begeleiding bieden voor spellingproblemen bij kinderen in het basisonderwijs? Bel dan naar 0164-616704. Wij leggen je graag alles uit over de voordelen van remedial teaching. Ook kun je door ons te bellen direct een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek.