Neem gerust contact op

Kwaliteit

Z

Brede Kijk

Snelle service

Home » Remedial teaching Bergen op Zoom

Remedial teaching nabij Bergen op Zoom

Logopediepraktijk De Waal is een  expert op het gebied van remedial teaching en heeft een brede kijk op leerproblemen.Taal -en leerproblemen staan immers met elkaar in verband. Logopediepraktijk de Waal, gevestigd in de omgeving van Bergen op Zoom.gebruikt de unieke behandelmethode, Letterweg waarin de grappige pratende Letters de hoofdrol spelen. Door middel van remedial teaching wordt hulp verleend aan leerlingen met leerproblemen en gedragsstoornissen. Dankzij onze brede opleiding en ruime ervaring kunnen wij je kind de persoonlijke begeleiding geven die het nodig heeft en verdient. Dat is de kracht van Logopediepraktijk De Waal, hulp op maat!

Jouw specialist op het gebied van remedial teaching, gevestigd nabij Bergen op Zoom

Heeft je zoon of dochter moeite met lezen en spellen op school? Dan kan Logopediepraktijk De Waal, gevestigd nabij Bergen op Zoom, hier de juiste hulp bij bieden door middel van remedial teaching. Wij bieden in onze praktijk remedial teaching gericht op:

  • Lees-en spellingproblemen
  • Dyslexie;
  • Voorschotbenadering bij risico op dyslexie (bij kleuters);
  • Leren leren

Biedt de remedial teaching van Logopediepraktijk De Waal, gevestigd nabij Bergen op Zoom, ook de oplossing voor jouw zoon of dochter? Kom erachter door even te bellen naar 0164-616704. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden die wij bieden binnen onze praktijk. Ook kun je ons bellen om direct een intakegesprek in te plannen. In dit gesprek bekijken wij de zaken waar jouw zoon of dochter precies een probleem mee heeft, maken we een plan van aanpak en geven wij uitleg over de vooruitgang die we kunnen boeken.

  • Gelieve uw naam en telefoonnummer te vermelden als u een afspraak wil voor logopedie. Vermeld bij een bestelling welke producten u wenst, het afleveradres en het factuuradres (met of zonder BTW) Betreft het een inschrijving van een cursus, vermeld dan de naam van de cursus, de cursusdag en uw naam en de factuurgegevens. GROETJES VAN DE PRATENDE LETTERS !