Neem gerust contact op

Kwaliteit

Z

Brede Kijk

Snelle service

Home » Praktijk leerproblemen

Praktijk leerproblemen

In de praktijk van Logopediepraktijk De Waal in Hoogerheide, kunnen wij jouw kind met leerproblemen de juiste hulp hiervoor bieden. Dit doen we door middel van remedial teaching. Hiermee bekijken we de aspecten waar het kind precies problemen mee heeft en geven vervolgens de persoonlijke begeleiding die jouw kind nodig heeft om over de leerproblemen heen te komen.

Praktijkgericht op het oplossen van leerproblemen middels remedial teaching

Bij onze praktijk in Hoogerheide, bieden wij hulp aan kinderen met onder andere de volgende leerproblemen:

Wanneer je ons inschakelt voor hulp bij leerproblemen van jouw kind, beginnen we altijd met een persoonlijke kennismaking. Hierin proberen we een beeld te krijgen met welke zaken je kind problemen heeft. Vervolgens maken we een plan van aanpak om jouw kind zo goed mogelijk te helpen en hierbij zo veel mogelijk resultaten te boeken. Ben je geïnteresseerd om onze praktijk in te schakelen en jouw kind te helpen over zijn of haar leerproblemen heen te komen, maak dan direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Hiervoor bel je naar 0164-616704. Je kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen voor meer informatie of wanneer je vragen hebt. Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden die wij bieden.

Andere interessante artikelen

  • Gelieve uw naam en telefoonnummer te vermelden als u een afspraak wil voor logopedie. Vermeld bij een bestelling welke producten u wenst, het afleveradres en het factuuradres (met of zonder BTW) Betreft het een inschrijving van een cursus, vermeld dan de naam van de cursus, de cursusdag en uw naam en de factuurgegevens. GROETJES VAN DE PRATENDE LETTERS !