Neem gerust contact op

Kwaliteit

Z

Brede Kijk

Snelle service

Home » Pragmatiek Hoogerheide

Pragmatiek Hoogerheide

Logopediepraktijk De Waal in Hoogerheide helpt bij problemen op het gebied van pragmatiek en is gevestigd in Hoogerheide. Pragmatiek is het vermogen om het taalgebruik aan te passen aan de gesprekspartner, maar ook aan de context en de situatie. Wanneer kinderen problemen hebben met pragmatiek, hebben zij moeite om hun taalgebruik aan te passen aan de situatie of de luisteraar. Kinderen kunnen hierbij chaotisch zijn en van de hak op de tak springen waardoor zij minder goed te volgen zijn. Logopediepraktijk De Waal, gevestigd in Hoogerheide, helpt kinderen om hun pragmatiek te verbeteren.

Hulp bij het verbeteren van de pragmatiek in Hoogerheide

Bij Logopediepraktijk De Waal zetten wij ons met hart en ziel in om jouw kind te helpen met het verbeteren van zijn of haar communicatievaardigheden. Dit doen we onder andere door jouw kind te helpen met het verbeteren van de pragmatiek. Doordat onze logopedisten allround zijn opgeleid en een ruime ervaring hebben, zijn wij in staat om jouw kind een  aanpak op maat  te geven. Hierbij kijken we samen naar wat de beste methode is die de meeste voordelen kan bieden voor jouw zoon of dochter.

Maak direct een afspraak

Logopediepraktijk De Waal, gevestigd in Hoogerheide, helpt je om de taalvaardigheid en pragmatiek van je kind te verbeteren. Hiervoor kun je direct een afspraak met ons maken door te bellen naar 0164-616704. Wil je meer informatie over onze behandelmethoden en mogelijkheden? Ook daarvoor kun je ons natuurlijk gewoon even bellen.

  • Gelieve uw naam en telefoonnummer te vermelden als u een afspraak wil voor logopedie. Vermeld bij een bestelling welke producten u wenst, het afleveradres en het factuuradres (met of zonder BTW) Betreft het een inschrijving van een cursus, vermeld dan de naam van de cursus, de cursusdag en uw naam en de factuurgegevens. GROETJES VAN DE PRATENDE LETTERS !