Neem gerust contact op

Kwaliteit

Z

Brede Kijk

Snelle service

Home » Metaphon behandeling

Metaphon behandeling

De Metaphon behandeling is gericht op kinderen tot de leeftijd van 6 jaar die achter lopen in de fonologische ontwikkeling en daardoor moeilijk verstaanbaar zijn voor hun omgeving. Kinderen met een fonologische stoornis vereenvoudigen hun uitspraak, omdat zij problemen hebben methet herkennen van de klankkenmerken.

Wij helpen kinderen met een fonologische stoornis door middel van de Metaphon behandeling

Bij Logopediepraktijk De Waal in Hoogerheide kunnen wij  jouw kind met fonologische spraakproblemen helpen. Wij hebben namelijk een erg brede specialisatie.  Wij houden onze kennis regelmatig op peil door het volgen van na- en bijscholingen en  zijn op de hoogte van talloze behandelingen en therapieën, waaronder Metaphon. Metaphon is een effectieve methode waarvan wij de effectiviteit nog doen toenemen door binnen deze methode de door ons ontwikkelde pratende letters van Letterweg  in te zetten

Maak een afspraak voor een intakegesprek

Heeft jouw kind last van een fonologische stoornis of een ander spraakprobleem? Schakel dan de hulp in van Logopediepraktijk De Waal! Wij zetten ons met hart en ziel in om jouw kind te helpen. Hierbij maken we bijvoorbeeld gebruik van de Metaphon behandeling. Je kunt een intakegesprek bij ons inplannen door te bellen naar 0164-616704. Hierin bespreken we de situatie, de mogelijkheden die wij bieden en maken we een plan om jouw kind te helpen.

  • Gelieve uw naam en telefoonnummer te vermelden als u een afspraak wil voor logopedie. Vermeld bij een bestelling welke producten u wenst, het afleveradres en het factuuradres (met of zonder BTW) Betreft het een inschrijving van een cursus, vermeld dan de naam van de cursus, de cursusdag en uw naam en de factuurgegevens. GROETJES VAN DE PRATENDE LETTERS !