Heeft u interesse in onze diensten?

Kwaliteit

Z

Brede Kijk

Snelle service

Home » Materiaal logopedie

Materiaal logopedie

Binnen de praktijk van Logopediepraktijk De Waal in Hoogerheide hebben we  veelzijdig materiaal ontwikkeld voor logopedie, o.a  de methode  Letterweg. Door middel van pratende letters visualiseren we de verklanking en helpen we kinderen die moeite hebben met  spraak  en fonologie , maar ook beginnende lezers die moeite hebben met het koppelen van letters aan klanken. Het materiaal dat we op de afdeling logopedie hebben ontwikkeld bewerkstelligt door de multisensoriële aanpak een brede associatie in de hersenen.  Het materiaal is uitermate geschikt voor het verbeteren van fonologie spraak en   leesvaardigheid

Uniek materiaal ontwikkeld binnen onze logopedie praktijk

De Letterweg methode, hebben we bij Logopediepraktijk De Waal gebundeld in twee fonemische handboeken:

  • Het Klinkerboek;
  • Het Medeklinkerboek.

Achterin de boeken vind je een overzicht met klinker- en medeklinkerplaatjes. De logopedist of remedial teacher gebruikt deze om de verklanking van de woorden te visualiseren en te bespreken. Dit kan worden vergeleken met een fonetisch schrift (het Letterwegschrift), maar dan een heel stuk concreter en geschikter voor kinderen. Dit maakt het materiaal, ontwikkeld door LogopedieDe Waal , perfect geschikt om kinderen te helpen met het beter leren lezen en uitspreken van de woorden.

Kom alles te weten over onze eigen ontwikkelde methode

Ben je geïnteresseerd om zelf ook gebruik te maken van het door ons ontwikkelde lesmateriaal?
Bestel dan direct de handboeken via onze website. Ook kun je bij ons terecht voor een workshop over het gebruik van onze lesmethode. Voor meer informatie over onze methode of de workshop hiervoor ben je altijd welkom om te bellen naar 0164-616704. Wij vertellen je graag alles over het materiaal dat we hebben ontwikkeld bij Logopediepraktijk De Waal.

  • Gelieve uw naam en telefoonnummer te vermelden als u een afspraak wil voor logopedie. Vermeld bij een bestelling welke producten u wenst, het afleveradres en het factuuradres (met of zonder BTW) Betreft het een inschrijving van een cursus, vermeld dan de naam van de cursus, de cursusdag en uw naam en de factuurgegevens. GROETJES VAN DE PRATENDE LETTERS !