Neem gerust contact op

Kwaliteit

Z

Brede Kijk

Snelle service

Home » logopedie regio Zuidwesthoek

 

LOGOPEDIE REGIO ZUIDWESTHOEK om 

Kinderen met spraak-en taalproblemen  kunnen worden geholpen in de praktijk van Logopediepraktijk De Waal, gevestigd in Regio Zuidwesthoek nabij Bergen Op Zoom. Ons cliënteel komt uit  Bergen op Zoom, Woensdrecht en de omliggende gemeenten. Het is van groot belang voor kinderen met spraak-en taalproblemen om begeleid te worden in een praktijk voor logopedie, met een brede kijk. Logopediepraktijk De Waal, gelegen in de Zuidwesthoek, in de buurt van Bergen op Zoom. is zo`n praktijk met een brede kijk. De  hulp die bij logopediepraktijk de Waal, in de Zuidwesthoek, gegeven wordt, is gericht op  het verbeteren van spraak-en taalvaardigheden. Taal vormt een belangrijke basis voor hogere leerprocessen.I

Persoonlijke begeleiding voor kinderen met ADHD en communicatieproblemenn onze logopedie praktijk nabij Bergen op Zoom

De logopedist kan op verschillende manieren een positieve invloed hebben op kinderen met spraak-en taalproblemen. Zo kan logopedie helpen met het verbeteren van de pragmatische vaardigheden, leren structuur aan te brengen in de mondelinge vaardigheden en de kinderen verwoordingstechnieken leren gebruiken. Dankzij de persoonlijke begeleiding voor kinderen met ADHD in de praktijk van Logopediepraktijk De Waal, gevestigd nabij Bergen op Zoom, kunnen zij leren om beter te communiceren. Hier hebben zij dan ook de rest van hun leven profijt van. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die wij bieden voor kinderen met ADHD? Plan dan direct een kennismakingsafspraak in. Hiervoor bel je naar 0164-616704. Ook voor meer informatie over onze behandelingen kun je ons natuurlijk altijd even bellen.

  • Gelieve uw naam en telefoonnummer te vermelden als u een afspraak wil voor logopedie. Vermeld bij een bestelling welke producten u wenst, het afleveradres en het factuuradres (met of zonder BTW) Betreft het een inschrijving van een cursus, vermeld dan de naam van de cursus, de cursusdag en uw naam en de factuurgegevens. GROETJES VAN DE PRATENDE LETTERS !