Neem gerust contact op

Kwaliteit

Z

Brede Kijk

Snelle service

Home » Logopedie autisme

Logopedie autisme

Logopedie kan van groot belang zijn voor kinderen met autisme. Dit komt omdat  deze kinderen vaak problemen hebben met het begrijpen van de taal en het gebruik van de taal.  Het volgen van logopedie helpt het kind om de spraaktaalontwikkeling te bevorderen en om de communicatie met andere mensen te verbeteren. Ook helpt logopedie om de wereld een klein stukje duidelijker te maken voor iemand met autisme. Dit wordt bijvoorbeeld gedaan door gebruik te maken van ondersteunende communicatie.

Logopedie en je kind met autisme

Wanneer je Logopediepraktijk De Waal in Hoogerheide inschakelt voor het verbeteren van de taalproblemen van jouw kind met autisme kun je altijd uitgaan van een persoonlijke benadering. Dit kunnen wij garanderen door de  opleiding die onze logopedisten hebben genoten, maar ook zeker door de uitgebreide ervaring die zij hebben. Bij de eerste afspraak observeren en onderzoeken wij welke aspecten van de taalontwikkeling van je kind kunnen worden verbeterd door middel van onze behandeling. Vervolgens maken we op basis hiervan een persoonlijk behandelplan en geven we je een indicatie van de mogelijkheden die wij bieden.

Verbeter de communicatievaardigheden van je kind met autisme door middel van logopedie

Plan een afspraak met ons in en kom er achter op welke manier wij jouw kind met autisme kunnen helpen om beter te communiceren én om de wereld om hem of haar heen een beetje beter te begrijpen. Je kunt gemakkelijk een afspraak met ons maken door te bellen naar 0164-616704. Ook wanneer je nog vragen hebt over onze behandelingen en mogelijkheden kun je natuurlijk altijd even bellen.

Andere interessante artikelen

  • Gelieve uw naam en telefoonnummer te vermelden als u een afspraak wil voor logopedie. Vermeld bij een bestelling welke producten u wenst, het afleveradres en het factuuradres (met of zonder BTW) Betreft het een inschrijving van een cursus, vermeld dan de naam van de cursus, de cursusdag en uw naam en de factuurgegevens. GROETJES VAN DE PRATENDE LETTERS !