Heeft u interesse in onze diensten?

Kwaliteit

Z

Brede Kijk

Snelle service

Home » Leren leren methode voortgezet onderwijs

Leren leren methode voortgezet onderwijs

Leren leren methode wordt veelal in het voortgezet onderwijs gebruikt. Maar ook in het basis- en beroepsonderwijs hebben veel leerlingen baat bij deze methode. In een paar uur tijd leren leerlingen met hun eigen talenten beter te leren. Heeft jouw kind dyslexie, last van concentratieproblemen of is hij of zij hoogbegaafd? Dan raden wij het zeker aan om de leren leren methode voor het voortgezet onderwijs bij jouw kind te introduceren. Logopediepraktijk De Waal in Hoogerheide heeft al veel kinderen met deze methode geholpen en helpt ook jouw kind graag.

Leren leren methode voor het voortgezet onderwijs. Wat houdt het precies in?

Niet alleen kinderen die bijvoorbeeld dyslexie of concentratieproblemen hebben biedt deze methode een uitkomst, ook kinderen zonder problemen leren veel van de leren leren methode voor het voortgezet onderwijs. Het is wetenschappelijk bewezen dat de gebruikte visuele leertechnieken effectief zijn. Elk kind leert op zijn of haar eigen manier. Het is dan ook belangrijk om een methode te vinden wat echt bij jouw kind past. Door beeld en taal met elkaar te combineren, wordt er optimaal gebruik gemaakt van de mogelijkheden van het brein. Hierdoor onthoudt jouw kind de stof eenvoudiger en wordt het leren makkelijker. Ook oefenen we met tekstbegrip, want wanneer je een tekst niet begrijpt, wordt de uitvoering ervan niet makkelijker.

Een vrolijk kind vol met zelfvertrouwen

Laat jouw kind zijn of haar eigen krachten ontdekken en maak het leren leuk. Wil je meer weten over de methode leren leren voor het voortgezet onderwijs? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 0164-616704.

Andere interessante artikelen

  • Gelieve uw naam en telefoonnummer te vermelden als u een afspraak wil voor logopedie. Vermeld bij een bestelling welke producten u wenst, het afleveradres en het factuuradres (met of zonder BTW) Betreft het een inschrijving van een cursus, vermeld dan de naam van de cursus, de cursusdag en uw naam en de factuurgegevens. GROETJES VAN DE PRATENDE LETTERS !