Neem gerust contact op

Kwaliteit

Z

Brede Kijk

Snelle service

Home » Fonologische articulatiestoornis

Fonologische articulatiestoornis

Voor hulp bij een fonologische articulatiestoornis kun je terecht bij Logopediepraktijk De Waal in Hoogerheide. Het trainen van fonologie behoort namelijk tot één van onze specialiteiten. Bij een fonologische articulatiestoornis spreekt het kind beduidend minder verstaanbaar dan leeftijdsgenootjes. Hierbij heeft het kind moeite om bepaalde woorden of klanken uit de moedertaal uit te spreken. Bij Logopediepraktijk De Waal zetten we ons in om jouw kind te helpen bij dit spraakprobleem.

Professionele begeleiding bij een fonologische articulatiestoornis

Bij Logopedie De Waal hebben we een eigen methode ontwikkeld die uitermate effectief is voor het behandelen van articulatiestoornissen. Pratende letters spelen in deze methode de hoofdrol .  Ze visualiseren al de klanken in het woord en laten je kind spelenderwijs alle klankkenmerken ontdekken.  De logopediekamer wordt een letterland . Pratende Letters worden ingezet binnen methodes waarvan de effectiviteit werd aangetoond, zoals Metaphon en Hodson and Paden. . Op een creatieve en grappige manier leren wij jouw kind om de uitspraak te verbeteren en met taal te experimenteren.

Ben jij geïnteresseerd in onze unieke methode?

Met de grappige pratende  letters van , de innovatieve methode Letterweg van Logopediepraktijk De Waal, helpen wij ook jouw kind van zijn of haar fonologische articulatiestoornis af. Maak daarom snel een afspraak voor een intakegesprek door te bellen naar 0164-616704. Hierin bekijken we de situatie en maken we een plan van aanpak om jouw kind te helpen.

  • Gelieve uw naam en telefoonnummer te vermelden als u een afspraak wil voor logopedie. Vermeld bij een bestelling welke producten u wenst, het afleveradres en het factuuradres (met of zonder BTW) Betreft het een inschrijving van een cursus, vermeld dan de naam van de cursus, de cursusdag en uw naam en de factuurgegevens. GROETJES VAN DE PRATENDE LETTERS !