Neem gerust contact op

Kwaliteit

Z

Brede Kijk

Snelle service

Dyslexie nabij Bergen op zoom

Voor persoonlijke begeleiding bij diverse leerproblemen, bijvoorbeeld dyslexie, ben je bij Logopediepraktijk De Waal, gevestigd in de omgeving van Bergen op Zoom aan het juiste adres. Wij bieden namelijk passende hulp voor lees-en spellingproblemen bij kinderen en maken daarbij gebruik van de methode Letterweg. In Letterweg spelen de leuke Pratende Letters de hoofdrol. Zij leren jouw kind de letters koppelen aan de klanken en verduidelijken met een humoristische en visuele aanpak lees-en spellingsregels. Buitenschoolse hulp hoeft echt niet belastend te zijn voor je kind, integendeel. Voorkom dat je kind steeds meer gaat achterlopen op school. .

Passende begeleiding bij dyslexie bij onze praktijk nabij Bergen op Zoom

Wanneer je Logopediepraktijk De Waal, gevestigd in de omgeving van Bergen op Zoom, inschakelt voor ondersteuning bij dyslexie, kun je uitgaan van een begeleiding op maat. We beginnen altijd met een intakegesprek waarin we trachtten niet alleen de problemen, maar ook de onderliggende oorzaak vast te stellen. Vervolgens maken we een plan van aanpak waarin we vaststellen welke vooruitgang we verwachten te boeken.

Gegarandeerd een deskundige benadering

Wanneer je Logopediepraktijk De Waal, gevestigd nabij Bergen op Zoom, inschakelt voor hulp bij dyslexie, kun je rekenen op een deskundige benadering. Iedereen binnen onze praktijk heeft namelijk een ruime opleiding genoten en neemt regelmatig deel aan bijscholing. Je bent dan ook verzekerd van de best mogelijke behandeling. Wil jij graag weten welke mogelijkheden wij bieden voor jou? Bel dan even naar 0032 (0) 479448495 en wij bespreken graag wat wij voor je kunnen betekenen. Ook om direct een afspraak te maken voor een intakegesprek kun je ons gewoon bellen.

  • Gelieve uw naam en telefoonnummer te vermelden als u een afspraak wil voor logopedie. Vermeld bij een bestelling welke producten u wenst, het afleveradres en het factuuradres (met of zonder BTW) Betreft het een inschrijving van een cursus, vermeld dan de naam van de cursus, de cursusdag en uw naam en de factuurgegevens. GROETJES VAN DE PRATENDE LETTERS !